Hirdetés

Megvan Vesemir megformálója a Vaják második évadában

|

A pletykákkal ellentétben nem Mark Hamill lesz Geralt mestere.

Hirdetés

Nemrég írtuk meg, miszerint hét új színész, köztük a Trónok harca egyik legnépszerűbb szereplőjét játszó Kristofer Hivju is csatlakozott a Vaják második évadához az első nyolc részben bevezetett hősök, antihősök és negatív hősök mellé. Mivel már hivatalosan is elindult a 2021-re várható következő etap forgatása, csupán idő kérdése volt, míg a Kaer Morhen-i nagymester, Vesemir megformálóját is bejelentik a folytatáshoz.

Hirdetés

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Henry Cavill alakította Geralt mentorát látni fogjuk nemcsak a második évadban, hanem a Vaják világát kibővítő egész estés anime filmben is The Witcher: Nightmare of the Wolf címmel. A szériában eddig minimális szerepe volt, mindössze a hangját hallhattuk az utolsó rész visszaemlékezésében Theo James (A beavatott-sorozat) tolmácsolásában, a későbbi évadokban viszont Kim Bodnia dán színész játszhatja el a figurát, akinek Lauren Schmidt Hissrich szerint igen fontos szerepet szánnak majd.

A Netflix leírása alapján Vesemir a sorozat legöregebb és legtapasztaltabb vajákja, aki Kaer Morheni-i mészárlás túlélőjeként elszántan védelmezi a megmaradt szörnyvadászokat. Nincsen kétségünk afelől, hogy az 55 éves Bodnia kiváló munkát fog végezni a szerepben, aki többek között A híd vagy a Megszállottak viadala sorozatokból lehet ismerős, legközelebb pedig a The Letter for the King című fantasyben láthatjuk a Netflix kínálatában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.