Hirdetés

Megvannak az Avatar folytatásainak megjelenési dátumai

|

Tegnap arról írtunk, hogy James Cameron felvette Josh Friedmant, hogy segítsen a film forgatókönyvében. Ma már pontos megjelenésekkel is szolgálthatunk, de nem kettővel, hanem mindjárt hárommal.

Hirdetés

"Egy olyan világot felépítani mint az Avataré ritka és hihetetlenül kifizetődő élmény volt." -mondta Cameron. "Miközben az új filmeket írtam, rájöttem, hogy az Avatar világa, története és karakterei sokkal gazdagabbak, mint arra számítottam, és világossá vált, hogy két film nem lenne elég ahhoz, hogy mindent megmutassak amit szeretnék. És annak érdekében, hogy bővítsük ezt az univerzumot, örömmel dolgozom együtt Amandával, Rickkel, Shanenel and Joshal. Mindannyian olyan írók akiket régóta tisztelek, és örülök, hogy csatlakoztak hozzám a forgatóköny megírásához."

Az Avatar minden idők legnagyobb bevételét gyűjtött filmje, illetve a legtöbb példányszámban eladott BluRay lemez is egyben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.