Hirdetés

Megvannak az Avatar folytatásainak megjelenési dátumai

|

Tegnap arról írtunk, hogy James Cameron felvette Josh Friedmant, hogy segítsen a film forgatókönyvében. Ma már pontos megjelenésekkel is szolgálthatunk, de nem kettővel, hanem mindjárt hárommal.

Hirdetés

Eddig azt tudtuk, hogy az Avatar 2-t és 3-mat egymás után kívánják forgatni, ám most még hozzácsaptak egy 4. részt is. Cameron ráadásul nemcsak Friedmant állította szolgálatba, hanem Rick Jaffat és Amanda Silvert (A majmok bolygója: Lázadás), valamint Shane Salernot (Vadállatok) is bevette a szkript írásába. Mindhárom folytatást egyszerre fogják leforgatni, ezt követően az Avatar 2 2016 decemberében érkezik, az Avatar 3 2017 decemberében és az Avatar 4 pedig szintén ilyen tájban csak egy évvel később, tehát 2018 decemberében. Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.