Hirdetés

Mel Gibson sem volt a Batman Superman ellen rajongója

|

A rendező kifejezte véleményét úgy általánosságban a szuperhősfilmekről, a DC Comics adaptációra viszont nem túl finoman külön is kitért.

Hirdetés

Márciusban debütált Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című mozifilm, ami igencsak negatív kritikákat gyűjtött be - ám még a legkíméletlenebb kritikus is kedvesebb lehetett, mint Mel Gibson. A rendező legújabb filmjét, a Hacksaw Ridge-t most mutatták be a Velencei Filmfesztiválon, aki azt követően kemény szavakkal illette egy kérdezz-felelek esemény során a Warner Bros. DC képregényeken alapuló produkcióját. Véleményét elnézve nem fogjuk látni egyhamar Gibson-t bármiféle szuperhős adaptáció közelében egyhamar. 

Hirdetés

A Deadline utolérte Mel Gibson-t a Hacksaw Ridge vetítését követően, amit egy tíz percen át tartó vastapssal értékelt a közönség. A direktor öntött még egy kis olajat arra a tűzre, amit a Batman Superman ellen rajongói lobbantottak néhány elhivatott rajongó körében, amikor is megkérdezték őt úgy általánosságban a szuperhősfilmekről. 

Nézem őket és fogom a fejem. Nagyon csalódott vagyok miattuk. Szerintem van közöttük egy csomó értékelhetetlen darab, de talán ha én csináltam volna olyan dolgokat a zöld háttérrel, másnak találnám. Nem tudom. Lehet, hogy túl sokat költenek rájuk. Számomra úgy tűnik, kevesebb pénzből is meg lehetne csinálni őket. Ha elköltesz felháborító mennyiségű pénzt, 180 millió dollárt vagy többet, fogalmam sincs, hogyan térül ez meg, miután kifizetted a felét a mozitulajdonosoknak. Mennyit költhettek a Batman Superman ellenre azon túl, amit elmondtak? Erre egy darab sz*r lett. Nem érdekel a dolog. Tudjátok, mi a különbség a valódi szuperhősök és a képregények szuperhősei között? A valódi hősök nem viselnek spandexet. Szóval nem tudom. A spandex sokba kerülhet.

Gibson arra utalt nyilatkozatában, hogy a Warner hivatalos közleménye szerint 250 millió dollárból készült Az igazság hajnala, viszont különböző jelentések azt állítják, hogy a költségvetés valójában 400 millió dollár között mozoghat. Ettől függetlenül a két ikon filmje végül 872,6 milliót hozott a konyhára, amit nagy csalódásként élhetett meg a stúdió, akik bíztak az 1 milliárdos álomhatár átlépésén. A rendező új filmje november 4-én debütál majd a tengerentúlon, elképesztően ironikus módon egy napon a Marvel Studios következő dobásával, a Doctor Strange mozival. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.