Hirdetés

Mel Gibson beállna még a kamerák mögé

|

Miután önromboló viselkedésével és harsány botrányaival, antiszemitának bélyegzett kirohanásaival kiutáltatta magát Hollywood-ból, Gibson csak nem hagyná még el a terepet

Hirdetés

Ember legyen a talpán, aki fel tud mutatni legalább akkora tökösséget, mint amilyet ő sugárzott magából. Mind a Passió, mind pedig az Apocalypto istenverte mesterművek, melyek zsigerekig hatoló akciójeleneteivel és autentikusnak ható nyelvezetével (a Passiót héber nyelven, az Apocalyptót maja nyelven forgatta) nem csak a MA filmnézőjét tudja megnyerni magának, de a holnap geekjeinek is ad majd elég csodálni- és élveznivalót. Ez az ember most azon van, hogy visszanyerje egykori renoméját, nem hajlandó hátat fordítani a mozgóképnek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.