Hirdetés

Mel Gibson megint akciózik

|

A Liam Neeson által beindított trendet igyekszik meglovagolni egy készülőben lévő film, melyben a tervek szerint Mel Gibson fog rendet tenni a világban, miután a lánya veszélybe kerül.

Hirdetés

A Blood Father című filmben Gibson egy volt fegyencet alakítana (hogy ha vállalja a szerepet, ami jelenleg még kérdéses), aki a lányát próbálná megmenteni drogdílerektől és egyéb veszélyes alakoktól. Így ez sztori-szinten elég soványkának tűnik, de a színésznek talán pont egy ilyen egyszerű kis badass akciószerepre lenne szüksége ahhoz, hogy újra felfigyeljenek rá azok, akik eddig megfeledkeztek róla. Arról nem is beszélve, hogy neki mindig is jól álltak ezek a szerepek, amelyekben a törvényesség és törvénytelenség közti keskeny határvonalon egyensúlyozik át-átlépkedve az utóbbi oldalára.

A filmet Jean-Francois Richet fogja rendezni (neki eddig az Assault on Precinct 13 remake-jét köszönhetjük), a forgatókönyvet pedig egyrészről az a Peter Craig jegyzi, akinek a nevéhez a Tolvajok városát köthetjük, másrészről pedig Chris Briggs is besegít, aki pedig eddig a Shark Night-ot írta többek között.

A forgatás a tervek szerint Májusban kezdődik Új Mexikóban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.