Hirdetés

Mel Gibson megint akciózik

|

A Liam Neeson által beindított trendet igyekszik meglovagolni egy készülőben lévő film, melyben a tervek szerint Mel Gibson fog rendet tenni a világban, miután a lánya veszélybe kerül.

Hirdetés

Mondjon bárki bármit, nekem bizony hiányzik az, hogy új Mel Gibson-filmet lássak. Meglehet, hogy sokak szemében kicsit leírta magát, de ha csak a filmes szerepléseit nézzük, akkor egy olyan színésszel állunk szemben, aki jól mutat mind drámai szerepben, mind pedig badass főhős szerepében. Legutóbb Robert Rodriguez önfeledt marháskodásában láthattuk (Machete Kills), ott láthatóan jót szórakozott a főgonosz szerepében, előtte pedig drámázott Jodie Foster-nél (szintén remek alakítás) és most úgy tűnik, hogy megint akciózna kicsit.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.