Hirdetés

Melyik karakter lesz fókuszban a Galaxis Őrzőiben?

|

Mint tudjuk Kevin Feige a san diego-i Comic Con-on jelentette be, hogy a 2.fázisban az űr-Bosszúállók, avagy az igazi nevükön a Galaxis Őrzői is külön filmet kapnak majd.

Hirdetés

Nem rég kiadtak egy kicsit részletesebb kidolgozást a karakterekről. A Star-Lord (középen), Gamora (jobb szélen) és Drax, a pusztító (bal szélen), így jobban beilleszkedik a stílusuk a filmes univerzumba.

Star-Lord (eredeti nevén) Peter Quill a nemzetközi űrállomáson tartózkodik és majd itt fog találkozni a kóbor Őrzőkkel.

Gamora és Drax pedig minden áron elakarják pusztítani Thanos-t.

És mi a helyzet a másik két karakterrel? Mivel nem humanoidok,így CGI által lesznek létrehozva. Grott, mint egy sétáló fa,aki nincs jóba a tűzzel és a bogarakkal,így felé valószínűleg kisebb lesz az elvárás, de sokak kekvencének, Raccoon-nak sok emlékezetes jelenete lehet majd.

Pletykálják még Nova (a kép bal oldalán láthatóak a jelképek, a nova-csillagok. Ő egy inter-galaktikus terrorista, akinek a molekuláit egy találmány átalakítja. Emberfeletti erővel, állóképességgel és sebességgel rendelkezik és a ruhája segítségével tud az űrben repülni) és Adam Warlock (Képes légkörben hangsebességgel repülni. Kozmikus jelenléttel rendelkezik, valamint képes a kozmikus energiát formázni sugár alakban) megjelenését.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.