Hirdetés

Metal Gear Solid film 2012-ben?

|

Pásztázó szemeink nem kerülhetnek el egyetlen reményfoszlányt, hírmorzsát sem az általunk felkarolt filmekkel kapcsolatban, így történhetett, hogy észrevettem pár pozitív jelet a Metal Gear Solid filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Feltételezéseimet tessék szigorúan pletyának venni, hiszen megerősítés híján csak epekedhetünk Solid Snake kalandjai után, de érdemes szivacs módjára felszívni az infócseppeket, hiszen mindennek van alapja. A pleykának is.

Az egyenlőre csak egyszerűen Metal Gear Solid-nak nevezett alkotás profilját Augusztus elsején frissítették, és 2012-es amerikai megjelenést biztosít a számunkra. A dátum mellett szép nagy betűkkel megfigyelhetjük Hideo Kojima nevét a készítők között, továbbá mellette elterülve megtalálhatuk annak a David Hayter-nek becses személyét, aki korábban nyilatkozatot adott a készülő filmről.

Nagyanyó legyek topogós mamuszban ha ez nem ad okot a bizakodásra, de az sem elhanyagolható tény, hogy Hayter júniusi Metal Gear Solid hírünkben cseppet sem hozott le negatív dolgokat a projekt alakulásáról, csupán azt, hogy lassan halad, mert Kojima úr szeretne több beleszólást a munkálatokba. Lehetséges, hogy Kojima kapott annyi együtműködési lehetőséget, hogy 2012-re befejezzék a Metal Gear Solid filmet? Izgatottan várjuk a fejleméyeket...

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.