Hirdetés

Mi a helyzet Henry Cavill Hegylakó rebootjával?

|

A John Wick széria rendezője bízik Henry Cavill képességeiben, és a realista megközelítést tűzte zászlajára.

Hirdetés

A mostanában a John Wick franchise negyedik felvonása miatt újra az érdeklődés kereszttüzébe kerülő Chad Stahelski természetesen kihasználja a műve miatti médiafelhajtást. Így a jövő év márciusában érkező akciófilm sajtókampánya során természetesen más jellegű terveiről is szívesen beszél - ebből adódóan újabb részletek derültek ki a Hegylakó-rebootról.

Hirdetés

A kaszkadőrből lett direktor most leszögezte: a látszat ellenére nem tett le arról, hogy tető alá hozza az újragondolást. Emellett azt is kiemelte, hogy egy jóval realistább megközelítésű, a halhatatlanság fájdalmát, illetve árnyoldalait is bemutató koncepciót tervez kivitelezni.

Ebben pedig továbbra is számít Henry Cavill segítségére, mert úgy véli, hogy a Vaják és az Az Igazság Ligája sztárja ideális jelölt a főszerepre. Elmondása szerint a színész nem csupán tagadhatatlan fizikai kvalitásai miatt brillírozhatna, hanem azért is, mert remekül meg tudja ragadni az örök élet árnyoldalait is. Miként azt megfogalmazta:

"Henry rögtön ráérzett a halhatatlanság terhének gondolatára, és látszott a szemében, hogy képes átváltozni fiatal, élénk személyből öreggé és bölccsé. Ez lenyűgözött."

Persze, hogy a színész tényleg képes-e lesz-e ennyire árnyalt játékkal megbabonázni a publikumot, az még a jövő zenéje. Hiszen a régóta húzódó projekt körül még sok a kérdőjel, és megvalósulására gyaníthatóan még igencsak sokat kell várnunk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.