Hirdetés

Jön a Mi kell a nőnek? női változata

|

Mi a legjobb módja annak, hogy úgy remake-elj egy klasszikust, hogy közben a mai trendeknek is megfelelsz? Az, ha elkészíted a női kiadását, ahogy a Szellemirtók is tette. Ezúttal a Mel Gibson nevével fémjelzett Mi kell a nőnek? c. vígjáték kap feldolgozást.

Hirdetés

Nany Meyers 2001-ben megjelent romantikus vígjátéka nem csupán Mel Gibson karizmája miatt működött olyan jól, hanem az alapfelvetés miatt is, miszerint egy férfi képes lehet belelátni a nők gondolkodásmódjába, amely legalább olyan rejtélyes, mint a Loch Ness-i szörny. A lassan felnőttkorba lépő komédia időközben klasszikussá avanzsálódott és a mai napig közkedvelt, így nem csoda, hogy terveznek vele. 

Hirdetés

Remake helyett viszont egy cseles megoldást kapunk. A Paramount Players terve az, hogy elkészíti a sztori női verzióját, vagyis a Mi kell a férfinak?-ot, amelyben a férfiak gondolataiba nyerhet majd betekintést egy szerencsés hölgy. A stúdió minél előbb tető alá akarja hozni a filmet, 2019. január 11-én már a mozikban szeretnék látni. A főszereplő az Empire sorozatból és A számolás jogából is ismert Taraji P. Hensont lesz, aki egy sportügynököt fog alakítani. Amikor elkezdi hallani, hogy mit gondolnak a férfiak, akkor a lehetőséget arra használja fel, hogy leigazoljon egy NBA-sztárt. 

Rendezőt és forgatókönyvírót még nem jelentettek be a projekthez, de Hensonnal a fedélzeten bizonyára nem fog sokáig tartani. Az ötlettel kapcsolatban viszont vannak fenntartásaink, hiszen a közvélekedés szerint a férfiak könnyen kiismerhetőek, egyszerű a gondolkodási módjuk és kiszámíthatóak, így kérdés, hogy ez mennyire működik majd a vásznon. Elengedhetetlen lesz hozzá egy kiválóan megírt szkript. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.