Hirdetés

Mi választja el az X-Forceot az X-Menektől?

|

Az X-Force film írója és pletykált direktora, Jeff Wadlow beszélt arról, hogy mi lesz a különbség a két mutáns-csapat között.

Hirdetés

“Ahogy én az X-Forceról gondolkodok az az, hogy…  Az X-Men mutánsokról szól, és nem minden mutáns kerül be az X-birtokra. Úgyhogy engem azoknak a mutánsoknak a története érdekel akik nem jutnak el a birtokra.” Amikor a felállásról kérdezték, azt mondta “Hatalmas Deadpool rajongó vagyok, aki nem szereti Farkast – és Cable pedig nyilvánvalóan egy ikonikus karakter akit még nem láttunk a vásznon. Imádom Pszichét, és Dominó is egy elképesztő karakter – hússzú az X-Forceban feltűnt karakterek listája – Kolosszus benne van a jelenlegi felállásban… Rengeteg nagyon érdekes karakter van akiket használhatsz az X-forceban, olyanok akik már voltak más filmekben és olyanok is akiket még nem láttál, és az is lehetséges, hogy újraalkosd őket, még akkor is, ha már más filmben feltűntek.”

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.