Hirdetés

Mi választja el az X-Forceot az X-Menektől?

|

Az X-Force film írója és pletykált direktora, Jeff Wadlow beszélt arról, hogy mi lesz a különbség a két mutáns-csapat között.

Hirdetés

Habár az X-Force mozit még hivatalosan nem erősítette meg a 20th Century Fox, a pletyka már nagyon erősen terjed, hogy ez lesz az a film ami az X-Men: Az eljövendő múlt napjai után terítékre kerül. Még a Comic-Con előtt Rob Liefeld, az X-Force képregények megalkotója arról beszélt, hogy az adaptáció már készülget egy ideje és olyan karakterek fognak majd a film közepében állni, mint Cable és Deadpool. Állítólag a Ha/Ver írója és rendezője, Jeff Wadlow felel majd a forgatókönyvért és ő a legesélyesebb a rendezői székre is, amit sem ő, sem pedig a Ha/Ver képregények megalkotója és az X-Men filmek felügyelője, Mark Millar nem tagad. (habár hivatalosan még nem erősítették meg) Wadlow most beszélt arról, hogy hogyan képzeli el a két csapatot. Folytatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.