Hirdetés

Michael B. Jordan az Emberi fáklya körüli vitákról

|

Nemrégiben röppent fel a pletyka, hogy Az erő krónikájából ismerős Michael B. Jordan játszaná el Emberi fáklyát a Fantasztikus négyes rebootjában. Rögtön le is íródtak a negatív hozzászólások.

Hirdetés

Jordan eloszlatta a feltételezéseket, hogy már meg is kapta a szerepet: "Ez még nincs így. Mindenki tudja, hogy jó barátok vagyunk (Josh Trankel). Ha megkapnám el lennék ragadtatva. Szívesen lennék a részese."

Allison Williams talán megkapja Johnny nővérének, Sue Stormnak azaz a Láthatatlan lánynak a szerepét. Eddig még azonban senki nem mondta, hogy hogyan küszöbölik ki a fehér nővér/fekete öccs problémát, de ez nem lehet túl nagy falat, hiszen ma már semmi különös nincs egy vegyes családban. A vita még mindig azon dúl, hogy a rajongók akik nem tudják elfogadni ezt a változást rasszisták, vagy csak túlságosan ragaszkodnak az eredeti képregényhez való hűséghez. Minden esetre, ha tényleg Jordan kapja a szerepet akkor úgy se tudnak ellene tenni semmit, és jobb ha hozzászoknak, végül is Samuel L. Jackson is remekel Nick Fury szerepében aki mindig is fehér volt. A Fantasztikus négyes tervezett premiere 2015 március 6.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.