Hirdetés

Michael B. Jordan az Emberi fáklya körüli vitákról

|

Nemrégiben röppent fel a pletyka, hogy Az erő krónikájából ismerős Michael B. Jordan játszaná el Emberi fáklyát a Fantasztikus négyes rebootjában. Rögtön le is íródtak a negatív hozzászólások.

Hirdetés

Az már biztos, hogy Josh Trank rendezi az újragondolt szuperhősök filmjét, és szeretné, ha ismerős színészekkel tehetné mind ezt, épp ezért B. Jordan neve felmerült, mint lehetséges Fáklya. Ezzel nem is lenne semmi gond csak jópár rajongónak nem tetszik, hogy az eredetileg fehér szuperhőst egy fekete bőrű színész játszaná el. Michael B. Jordan szerint manapság már nem kellene számítania a bőrszínnek: "Változnak a dolgok és telik az idő, 2013 van. Az Emberi fáklya karakterisztikája az, hogy ő Johnny Storm, karizmatikus, és egy playboy. Ennyi. Érted mire gondolok? Ennyi az egész." (folytatásért katt tovább)

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.