Hirdetés

Michael Bay - Jancsi és Juliska találkája

|

Ha Áprilist mutatna a naptár, joggal hihetném, hogy elseje van és ez csak egy bugyuta tréfa. A hír azonban nem kacsa, nem tévedés, Michael Bay valóban részt vesz a Jancsi és Juliska reboot-ban...

Hirdetés

Vannak egyedi elképzeléseim a Bay-J & J-3D párosításról, például ismerve a rendező robbantás mániáját, lehetne az édességház dinamitból, C4-ből, nitroglicerin hozzáadásával.

Ha mindez megvan, jöhet hozzá egy csöpp kemence, amelybe precízen, 5-9 perc alatt és néhány bordatörés, fognyom elhagyásával behelyeznék Jancsit, ekkor ébred öntudatára a 3D, és Jancsit veszi, ahogy megpróbál nem halálra pörkölődni. Ugye, hogy lehet ebből valami?

Cinikusságot félretéve, Michael Bay szerint az eredeti nevén Hansel and Gretel in 3D (Jancsi és Juliska 3D) tele lesz akcióval, különleges effektekkel... A mézeskalácsház és a rendkívül félelmetesen-veszedelmes vén banya mellett állítólag több szörny is feltűnk majd, amelyeket nem más kelt életre, mint az Avatar egyik ilyen képzésű alkotója, Josheph C. Pepe.

A Jancsi és Juliska 3D (ezt még kimondani is szörnyű, algopirint a népnek!) forgatásának előre láthatólag 2011 tavaszán látnak hozzá.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.