Hirdetés

Michael Bay komoly Transformerst ígér

|

A blockbuster-fenegyerek Bay a Transformers negyedik részét kevésbé bohóckodós, kevesebb idiotizmussal megspékelt filmnek ígéri, helyette komolyabb tónust szeretne létrehozni. Kérdés az, hogy hihetünk-e neki?

Hirdetés

Leszögezi azt is továbbá, hogy az Age of Extinction ugyan újabb szereplőket vonultat fel és a régieket elhagyja, mégse nevezhető reboot-nak, hiszen ugyanabban az univerzumban játszódik, tehát lesznek utalások az előző filmekben történt eseményekre, a nagy pusztításra.

És hogy mi a helyzet azzal, hogy visszatérne az ötödik rész rendezői székébe? Ez sincs kizárva, állítása szerint szereti ezeket csinálni, mert úgy érzi hogy ezeknek a filmeknek lelkük van és különben is, ha Peter Jackson továbbra is Középföldén űzi az ipart, ő úgy miért ne tehetné ugyanezt a Transformerek világában?

2014 július 27-én kiderül, hogy mennyire szavahihető ember ez a Bay.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.