Hirdetés

Michael Bay mégsem akar saját Ponyvaregényt

|

Eddig úgy tudtuk, a Transformers 2 után azt szerette volna Michael Bay, ha kivehet egy év alkotói szabadságot és megvalósíthatja dédelgetett tervét: egy Ponyvaregény-szerű véres vígjátékot szeretett volna forgatni, kevés pénzből.

Hirdetés

Nos, Bay most elhatárolódik akkori kijelentéseitől, mondván, volt már benne két Martini, amikor ezt a tervét vázolta a Paramount stúdió főnökének. Rögtön le is tett álmáról, amikor a nagyfőnök két érvet említett, miért kell Baynek azonnal megcsinálnia a Transformers 3-at. Őt (a főnököt) páros lábbal kirúgják, ha nem vezényel le egy sok pénzt hozó szuperprodukciót. A Transformers 3 kétezer embernek ad munkát válság idején. Bay ezek után belátta, hogy a saját kis Ponyvaregénye még várhat egy kicsit, ugyanakkor megfogadta, a Transformers 3 nem lesz olyan vacak, mint ez előző rész, amelynek forgatókönyve a nagy írósztrájk idején fogant, magyarul nem volt kompetens szerző, aki kellő szakértelemmel dolgozhatott volna rajta. /Uip Duna Film/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.