Hirdetés

Michael Bay mégsem akar saját Ponyvaregényt

|

Eddig úgy tudtuk, a Transformers 2 után azt szerette volna Michael Bay, ha kivehet egy év alkotói szabadságot és megvalósíthatja dédelgetett tervét: egy Ponyvaregény-szerű véres vígjátékot szeretett volna forgatni, kevés pénzből.

Hirdetés

 – "Az ötletet egy újságcikk adta" – mesélte akkor a rendező. – "Egy csapat testépítőről szólt, akiknek az agyára ment a sok szteroid. Bűnszövetkezetet alakítottak, amely a fél várostól védelmi pénzt akart szedni, csakhogy szembetalálták magukat a valódi maffiával, és ebből nagy baj lett. Amolyan Ponyvaregény-szerű film lehetne, sok fordulattal, ütős dumákkal meg csavaros szerkezettel."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.