Hirdetés

Michael Bay nem fogadta meg Steven Spielberg tanácsát

|

A veterán rendezőkolléga szerint Baynek a harmadik Transformers-film után már tovább kellett volna állnia.

Hirdetés

Ahogy a mondás is állítja, a bölcsesség a korral jár együtt - jó esetben. Michael Bay viszont visszatekintve már látja, hogy mikor kellett volna hallgatnia a tapasztaltabb kollégákra, amikor azok az ő javát akarták, de az a bizonyos ego ugyebár közbeszólt. Például a számos klasszikust megalkotó Steven Spielbergre, aki maga is tud egyet s mást a folytatásokról. 

Hirdetés

Bay az új filmje, a Rohammentő promózása kapcsán nyílt meg az Unilad UK-nek a Transformers-tapasztalatokat és élményeket illetően, és meglepő nyilatkozatot tett.

"Túl sokat készítettem belőlük. Steven Spielberg (aki a Transformers producereként volt jelen a projektben) azt mondta nekem, hogy álljak meg háromnál, mire azt mondtam, hogy meg fogok állni. Aztán a stúdió könyörgött nekem, hogy készítsek egy negyediket, aztán az is egy milliárd dollárt termelt. Akkor azt mondtam, itt kiszállok, de aztán ismét könyörögtek. Le kellett volna állnom, de közben szórakoztató volt ezeket leforgatni."

Bay végül az ötödik film után tényleg dobbantott a franchise rendezői posztjáról, ám producerként továbbra is közreműködik az új filmeknél. Azt persze jobban már nem részletezte Bay, hogy csak a pénz miatt vállalta-e el az utolsó két felvonást, vagy mégis milyen tényezők játszottak közre - de az önreflexió kényes dolog, kezdetnek pedig megteszi, hogy már belátja, hol kellett volna meghúzni a határokat.

Szerintetek hol kellett volna távoznia Baynek a franchise éléről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.