Hirdetés

Szinkronos előzetest kapott Michael Bay új akciófilmje, a Rohammentő

|

Los Angeles benzingőzös mindennapjait alaposan felforgatja egy mentőautóval menekülő rabló testvérpár.

Hirdetés

Valljátok be, hogy kicsit hiányzott már az az önfeledt robbantgatás a filmekben, melyekből Michael Baynek már posztdoktori titulusa van. Nos, már csak 2022 áprilisáig kell várni, hogy végre ismét szemtanúi lehessünk a legújabb Bay-sztorinak, ami a Rohammentő (Ambulance) címre hallgat, és amely most magyar szinkronos előzetest kapott. Nézzétek meg alább.

Hirdetés

Most tekintsünk el egy pillanatra attól, hogy ebben a háromperces előzetesben lényegében az egész filmet megkaptuk pepitában. A lényeg úgysem ez, hanem az egymásra rálicitáló akció- és üldözési jelenetek, melyekből kellő mennyiségű ízelítőt kaphattunk a 180 másodperc alatt. A Rohammentő két mostohatestvér, Jake Gyllenhaal (Danny) és Yahya Abdul-Mateen II (Will) történetét mutatja be, amint egy balul sikerült bankrablást követően egy mentőautóban próbálnak megmenekülni a Los Angeles-i rendőrök szorításából, miközben a drámát az szolgáltatja, hogy a bankrablás során általuk megsebesített rendőrt cipelik a szirénázó furgonban. Így első blikkre őszintén fontolóra vettük, hogy esetleg Baynek sikerül majd überelnie az előző filmje, a Six Underground őrületbe illő üldözési nyitójelenetét.

A Rohammentő egyébként a 2005-ös dán film, az Ambulancen amerikai adaptációja lesz. Az eredeti ismeretének hiányában is meg merjük kockáztatni, hogy a dán alkotásban kevesebb robbantgatás történt, mint amennyi Bay víziójában fog megesni. Ti esetleg láttátok a dán eredetit?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.