Hirdetés

Michael Bay-t nem érdeklik a kritikák

|

A Transformers: A kihalás kora már javában dübörög a mozikban, ezzel a párhuzamosan a kritikusok pedig fröcsögnek - Bay megmondja nekik a magukét

Hirdetés

"Imádnak utálni, úgyhogy nem érdekel; hadd utálkozzanak! Úgyis elmennek megnézni a filmet. Szerintem jó dolog ez a fajta feszültség. Nagyon jó. Régebben sokkal jobban zavart, de már úgy gondolom, hogy jó fenntartani egyfajta dialógust. Jót tesz, segít talpon maradni."

Szimpatikus hozzzáállás, Mr. Bay, ezt aláírom. Nem láttam még az új filmedet, úgyhogy arról nyilatkozni nem tudok (de ne aggódj, meg fogom nézni moziban), de annyit mondhatok, hogy összesen négy filmed van, amit tolerálni, illetőleg szeretni tudok. Ez a Szikla, a Pain & Gain és a Bad Boys mindkét része. Főként a második rész, mely olyan szinten tapló-bunkó-erkölcstelen-ízléstelen, hogy az csodálni való. Úgyhogy igazán nem szólhatok be neked a Transformers-filmek miatt, ámbár mégis: hiába jó dolog, ha nem törsz le a negatív kritikák láttán, azért mégis, építőjellegűként felhasználhatnád őket és kicsit tanulhatnál belőlük. Csak ennyit akartam.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.