Hirdetés

Michael Jackson lánya leszbikus Jézus lesz, petíció indult ellene

|

Kereszténygyalázónak tartják már a puszta ötletet is.

Hirdetés

Mostanában nagyon sok mindent szeretne sok ember tiltólistára tenni, vagy legalábbis más fénytörésben láttatni. Ez történt az Elfújta a szél című filmmel nemrégiben, és hasonlóképpen kivágta a biztosítékot egy még be nem mutatott film, a Habit is.  

Hirdetés

Mit lehet tudni erről a filmről és miért is kavarta fel olyannyira a kedélyeket, hogy petíciót íratnak alá az emberekkel azért, hogy ne kerüljön bemutatásra? Nos, a Habit egy olyan lányról (Bella Thorne) szól, akinek - a hivatalos megfogalmazás szerint - Jézus-fétise van és aki egy balul elsült kábítószerügyletbe keveredik, majd apácaruhában próbál meglógni az őt üldözők elől. Ez még ennyiből nem feltétlen lehet sértő, viszont azt is tudjuk, hogy Michael Jackson lánya, Paris Jackson magát Jézust fogja megformálni a filmben, mégpedig leszbikus nőként. Meredek? Meglehet. A koronavírus miatt parkolópályára állított projekt jelen állás szerint már az utómunkálatoknál tart, úgyhogy leforogni már leforgott, viszont vannak, akik szerint be kellene tiltani a filmet. Így szól a hivatalos petíció szövege:

Egy új, hamarosan bemutatásra kerülő, istenkáromló Hollywood-i filmben Jézust egy leszbikus nőként ábrázolják. A Habit-ben Paris Jackson játssza a "leszbikus Jézus" szerepét. Forgalmazója még nincsen a filmnek, úgyhogy legyünk tudatosak és hívjuk fel az emberek figyelmét arra a keresztényfóbiás szemétre, ami manapság terjed és ami valahogy társadalmilag elfogadottá vált. 

Eddig a petíciót közel 300.000 ember írta alá, ami azt mutatja, hogy a szöveg írója nincsen egyedül a gondolkodásával, vannak, akik követik és egyetértenek. Ezen a ponton persze érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a filmet még nem látta senki és csak a sztori alapján lehetnek prekoncepcióink - ahogyan azoknak is, akik szerint istengyalázó alkotással állunk szemben. Hogy mindez befolyással lesz-e majd arra, hogy bemutatják-e a filmet vagy sem? Nem tudni. Jelen pillanatban bármi elképzelhető. De az is biztos, hogy ezzel az akcióval most még több ember figyelmét felhívták a filmre, akik majd csakazértis meg akarják nézni maguknak. A filmet Janell Shirtcliff jegyzi, akinek ez az első rendezése. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.