Hirdetés

Michael Jackson akarta megszerezni X-Professzor szerepét

|

Nem is gondolnátok milyen hírességek pályáztak a különböző mutáns szerepekre.

Hirdetés

David Hayter egy igazán eklektikus karriert tudhat maga mögött. Amellett, hogy a Metal Gear Solid videojáték sorozat rajongói Solid Snake hangjaként ismerik, Hayter két X-Men filmet is írt, de mielőtt ez megtörténhetett volna Bryan Singer asszisztenseként munkálkodott. Hayter rengeteg telefonhívást fogadott a rendező nevében, amelyek azt eredményezik, hogy bőségesen vannak érdekes történetei X-Men filmek kezdetéről.

Hirdetés

Például az, hogy Michael Jackson el akarta játszani Xavier professzor szerepét. A modern képregényfilmeknek beletelt néhány évbe mire sikerült igazán nagy neveket megszerezni maguknak, azonban az X-Men franchise körül ez sosem volt igazán probléma, hiszen már a megfilmesítés előtt is olyan népszerőségnek örvendett, hogy számos híresség jelentkezett azért, hogy elcsípje egy-egy mutáns szerepét. Jackson mellett a filmes veterán Terence Stamp is tárgyalt X-Professzor szerepéről, valamint Janet Jackson és Mariah Carey is esélyesek voltak Ciklon szerepére, mielőtt Halle Berry-nél landolt a szerep.

Egyértelműen Farkast lenne a legnehezebb elképzelni Hugh Jackman nélkül, de eredetileg Viggo Mortensen szemezett a karakter megformálásával mielőtt Dougray Scottnál kötött ki a szerep. Scott ezután megsérült a Mission: Impossible 2 forgatásán és így végül Jackman lett a befutó, aki 17 éven át viselte az adamantium karmokat. Az X-Men tortából még a kosárlabda sztár, Shaq is akart egy szeletet, aki mindenképpen Bishopot akarta megformálni.

Hayter elárulta, hogy azért döntött úgy, hogy Rozsomák legyen az X-Men csapat középpontja, mert szerinte a karakter tökéletes középpontban van X-Professzor és Magneto filozófiái között. Az író gondolkodásmódja láthatóan bevált, hiszen Hugh Jackman sok éven át kitartott a szerepben, most pedig a remek értékeléseket kapó Loganban hozza eddigi talán legjobb formáját egy utolsó kaland kedvéért.

A James Mangold által rendezett Logan már a mozikban van. Főbb szerepekben Hugh Jackman, Patrick Stewart, Richard E. Grant, Boyd Holbrook, Stephen Merchant és Dafne Keen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.