Hirdetés

Michael Jai White nem lesz Fekete Párduc?

|

Egy interjúban azt mondta Michael Jai White, hogy érdekelné Fekete Párduc szerepe, sőt, szerinte olyan jól alakítaná, hogy akár el is felejthetnénk Batmant. Plusz szóba került a Mortal Kombat is.

Hirdetés


-"A Marvel úgy tűnik, hogy jó pár afro-amerikai színésszel tárgyal Fekete Párduc szerepe miatt. Ön az egyik. Mit gondol erről?" 

-"Amikor ment a Comic-Con, a legtöbb rajongó abban reménykedett,hogy bejelentsék, a Fekete 
Párduc projekt jól halad, de Louis DEsposito azt nyilatkozta, hogy míg például a Vasember-filmek Los Angeles-ben vagy New Yorkban játszódnak, addig Wakanda-t még túl bonyolult lenne létrehozni, ami nem csak furcsa, hanem bizarr kijelentés is, ugyanis lesz Galaxis őrzői film, ami az űrben játszódik és a tagok között van egy fa (Groot) meg egy beszélő mosómedve (Rocket Raccoon) is. Így szerintem nem lenne nehéz a Marvel-nek bemutatnia egy technológiailag fejlett afrikai országot, amely mindig ragaszkodik a törzsi gyökereihez. Vagy túlságosan erőltetett lenne? Nem tudom, de ez elég gyanús. Nekem nagyon is lenne kedvem ehhez a filmhez."


Szó volt még a Kevin Tancharoen által rendezett Mortal Kombat: Legacy web-sorozatról is, amelyben Michael Jai White Jax-et alakította. Nagyon népszerű volt a sorozat és ez elősegítheti Kevinnek, hogy megvalósítsa az egyik álmát, hogy ő rendezzen egy Mortal Kombat filmet. Bár, még mindig nem jelentették be hivatalosan,hogy a web-sorozat után lesz film, de a rajongóknak vannak jó hírek:

-"Lesz-e még több Mortal Kombat?"

 -"Igen, ​​határozottan a tervek között szerepel a jövőre nézve." 

-"Szeretnél részt venni forgatókönyvírásban az új sorozatban?"

 -"Nem, Kevin Tancharoen egy maximalista, nagyon jó fickó és állítólag készített már egy forgatókönyvet, csak még tökéletesítenie kell, de viszont ezen kívül várunk még egy másik verziót is."

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.