Hirdetés

Zseniálisan zárta le egyetemi beszédét Michael Keaton

|

A színész egy diplomaosztón tartott beszédet, melyet emlékezetesen zárt le.

Hirdetés

Az egykori Denevérembert, a jelenleg másodvirágzását élő Michael Keatont lehet, hogy idén nem látjuk majd a mozik vásznain (jövőre is még csak a Dumbo élőszereplős változata van bejegyezve), de így is gondoskodott arról, hogy addig se feledkezzen meg róla senki.

Hirdetés

Keaton a Kenti Állami Egyetem diplomaosztóján tartott nemrég beszédet, amelyben a végzős diákoknak adott hasznos tanácsokat a jövőre nézve. A mondandója végén pedig még szerette volna felhívni a figyelmet egy nagyon fontos dologra, amire szerinte mindig emlékezniük kell majd:

Pár szót még mondanom kell, amelyekre szeretném, hogy mind emlékezzetek. Nagyon fontos szavak ezek, és ha már itt kell hagyjalak titeket, akkor ezekkel a szavakkal teszem ezt: Én vagyok Batman!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.