Hirdetés

Ő lehet King Shark a James Gunn-féle The Suicide Squadban

|

Úgy tűnik, hogy nem John Cena fog CGI-uszonyt növeszteni.

Hirdetés

Mielőtt James Gunn visszamenne a Marvelhez A galaxis őrzői 3-at rendezni, még elkészíti a Warner Bros./DC számára az újragondolt Suicide Squadot, amely egy rakás különleges karaktert vonultat fel, beleértve egy drabális beszélő cápaembert, King Sharkot is. Korábban pletykálták már Dave Bautistát és John Cenát is a szerepre, azonban a legújabb pletyka szerint Gunn mást választhat.

Hirdetés

A The Wrap értesülései szerint a rendező kabalaszínésze, Michael Rooker folytat tárgyalásokat arról, hogy csatlakozzon a stábhoz, ő bújhat King Shark bőrébe, akiről több részletet is olvashattok a leendő Suicide Squad tagokat bemutató cikkünkben. Rooker számos filmben felbukkant, amin James Gunn rendezőként vagy producerként dolgozott, így benne volt a Slitherben, a Superben, A galaxis őrzői filmekben és a The Belko Experimentben is. 

A The Suicide Squad 2021. augusztus 6-án kerülhet a mozikba Idris Elba, Jai Courtney, Viola Davis, David Dastalmachian és Daniela Melchior szereplésével, de pletykálják Margot Robbie visszatérését, valamint John Cena csatlakozását is. 

(A kiemelt kép a The Flash sorozatból származik.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.