Hirdetés

Michelle Pfeiffer csatlakozhat Luc Besson maffiafilmjéhez

|

Luc Besson nem akármilyen maffiafilmet készít, rögtön vígjátékot, és a műfaj talán legnagyobb veteránját, Robert De Nirót szerződtette a főszerepre. Michelle Pfeiffer is csatlakozhat a filmhez, már csak a feleknek kell megegyezniük.

Hirdetés

A két színész korábban a Csillagporban és a Szilveszter éjjelben szerepelt együtt. De Nirónak a maffiaszerep gyerekjáték lesz, hiszen mind komolyabb (A Keresztapa 2, Aki legyőzte Al Caponét, Nagymenők, Casino), mind viccesebb (Csak egy kis pánik, Még egy kis pánik) filmekben is megmutatta tehetségét. Pfeiffertől sem áll távol a műfaj, hiszen szerepelt például A sebhelyesarcúban vagy az 1988-as Keresztanyában. Mindebből talán jól leszűrhető, hogy a lehető legjobb színészekre van bízva a film. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.