Hirdetés

Michelle Pfeiffer csatlakozhat Luc Besson maffiafilmjéhez

|

Luc Besson nem akármilyen maffiafilmet készít, rögtön vígjátékot, és a műfaj talán legnagyobb veteránját, Robert De Nirót szerződtette a főszerepre. Michelle Pfeiffer is csatlakozhat a filmhez, már csak a feleknek kell megegyezniük.

Hirdetés

A Malavita középpontjában egy tanúvédelmi program alatt álló maffiacsalád áll, akik Franciaországban keresik a biztonságos életet. A gond csak annyi, hogy nem tudták maguk mögött hagyni életmódjukat, így visszatérnek a jól megszokott alvilági ügyletekhez. A család fejét Robert De Niro alakítja, aki a tengerentúlon a legnagyobb maffiózó volt, amíg besúgó nem lett belőle. Michelle Pfeiffer a feleség szerepére hajt, aki arról híres, hogy felgyújtja a neki valamilyen módon keresztbe tevő embereket. Luc Besson Tonino Benacquista Badfellas című könyvéből készítette a forgatókönyvet, s producerként is jelen lenne az augusztusban kezdődő gyártásnál. A tovább után Pfeiffer és De Niro korábbi maffiafilmes szerepeit nézzük át. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.