Hirdetés

Microsoft: továbbra is dolgozunk a Halo filmen

|

A Variety jelenti: a Microsoft továbbra sem hagy fel azon tervével, hogy nagy vásznon lássa viszont arany tojást tojó tyúkját, a milliók által kedvelt Halo-t.

Hirdetés

A játékadaptáció forgatókönyvén négy író is ott hagyta keze nyomát, név szerint Alex Garland (28 nappal később), Stuart Beattie (Karib-tenger kalózai), D.B. Weiss (Trónok harca), és Josh Olson (Batman: Sötét Lovag).

A Microsoft szeretné a játékból készült alkotást sokkal szélesebb körökben is elfogadottá tenni, ehhez tartozik a filmes vonal megléte is, mellyel kapcsolatban a Bungie egyik frontembere, Frank OConnor a következőket taglalta:

"Továbbra is érdekeltek vagyunk abban, hogy egy kiváló Halo filmet rakjunk le az asztalra. Borzasztóan sok dokumentációt és anyagot halmoztunk fel azért, hogy támogathassunk vele egy ekkora projektet. Van pár jó ötletünk arra, hogy milyen legyen a végső történet, de addig nem állunk neki a megvalósításnak, amíg nem lesz rá nyomós okunk. Nem sietünk sehova."

Frank kifejette azt is, hogy valószínűleg nem a Halo játékok történetét láthatjuk viszont, hanem egy teljesen önálló cselekményszálat. A cég továbbá mérlegeli egy esetleges Halo TV-sorozat elkészítését.

A várakozást enyhítő, megmutatunk egy a filmes berkekre megszólalásig hasonlító Halo: Reach videót, itt a Deliver Hope:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.