Hirdetés

Miért nem rendezte meg Sam Raimi a World of Warcraftot?

|

Sam Raimi végre a világ elé tárta, miért is hagyta ott a World of Warcraft, valamint a Pókember 4 rendezését.

Hirdetés


Egyszer a Pókember rendezője (Sam Raimi) elhatározta, hogy bevállalja a Blizzardtól való World of Warcraft adaptációt. A hír hallatán minden fanatikus megörült. Mindenki egy olyan filmre várt, ami levesz mindenkit a lábáról és hasonlít valamennyire a Gyűrűk Ura látványához, valamelyest élményéhez. De amilyen gyorsan jött a hír, olyan gyorsan szakadt vége az ünneplésnek is. Sam Raimi kilépett a projektből. A World of Warcraft film rendezői székét most már új személy foglalt el, mégpedig nem mást mint Duncan Jones. Nem tudta senki sem minek is volt köszönhető Mr. Raimi távozása. Teljesen a mai napig. Egy interjú folyamán a rendező beszámolt minden fontos dologról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.