Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - ezért vágták ki Katherine Langford jeleneteit

|

Hiába keresték a rajongók Katherine Langfordot a vásznon, csak nem bukkant fel a három órás játékidő alatt. Most kiderült, hogy melyik karaktert alakította volna a színésznő és hogy miért maradt ki végül a filmből.

Hirdetés

Figyelem! A cikk spoilereket tartalmaz a Bosszúállók: Végjáték eseményeire nézve!

Számos rajongói teóriának adott táptalajt az a tavaly októberi hír, miszerint a 13 Reasons Why színésznője, Katherine Langford is szerepet kapott a mindent eldöntő Bosszúállók: Végjátékban. A filmet néhány hete már játsszák a mozik, vannak akik már többször is látták, de még senkinek sem sikerült kiszúrnia Langfordot a szuperhősdömpingben. Ennek oka egészen egyszerű. A színésznő nem került bele a végső produktumba.

Hirdetés

A Végjátékot rendező Joe és Anthony Russo egy podcastban meséltek arról, hogy eredetileg egy nagyon fontos szerepet szántak Langfordnak, ám végül úgy döntöttek mégsincs helye a filmben. Hogy kit alakított volna? Nem mást, mint Tony Stark (Robert Downey Jr.) lányának idősebb, tinédzser változatát. A tini Morgannel a csettintés után találkozott volna Tony, hasonlóan ahhoz, ahogyan Thanos a fiatal Gamorával a Végtelen háborúban.

"Volt egy olyan ötletünk, hogy Tony is megérkezett volna arra a metafizikális állomásra, ahová Thanos is került, miután csettintett. Ezen a helyen találkozott volna a lányának idősebb változatával."

Joe Russo továbbá azt is elmondta, hogy ezzel szerették volna Tony tudatára adni, hogy most már minden rendben van.

"A szándékunk az volt ezzel, hogy mágián keresztül megmutassuk neki azt, hogy a jövőbeli lánya már megbocsájtott neki. Eleinte rezonáltunk ezzel az ötlettel, de később kezdett egy kicsit túl sok lenni egy amúgy is komplikált filmben. Kezdtük úgy érezni, hogy nincs igazán erős érzelmi kapocs a felnőtt lánya és közte. Úgyhogy végül érzelmi szinten bukott meg nálunk a koncepció."

A lánya helyett Peppertől (Gwyneth Paltrow) kap Tony engedélyt arra, hogy végre megpihenjen. Ez a jelenet remekül működött a filmben, de kíváncsiak lennénk arra, hogy vajon az utóforgatások során került-e be, miután a rendezők rájöttek, hogy az eredeti elképzelésük nem működik olyan jól. Ha így van az tökéletesen igazolja, hogy miért van szükség tesztvetítésekre és alkalmanként újraforgatásokra.

Egyelőre rejtély, hogy láthatjuk-e valaha Katherine Langfordot a Marvel Filmes Univerzumban, pláne ebben a szerepben. A Végjáték így is 5 évet ugrott előre, tehát nem valószínű, hogy egyhamar kapni fogunk egy hasonló ugrást csak azért, hogy Tony lánya vehesse át Vasember szerepét. Ezt az űrt amúgy is másként kívánják betömni a Marvelnél, legalábbis a Pókember: Idegenben új trailere mindenképpen ezt sugallja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.