Hirdetés

Mike Flanagan szívesen csempészne egy kis horrort a Star Wars franchise-ba

|

A mostanában a Netflixre horror szériákat produkáló rendező a messzi-messzi galaxisban is kipróbálná magát.

Hirdetés

Hogy mire nem jó egy földrengés, gondolhatnánk. Míg a mezei emberek többsége egy életre szóló traumával gazdagodik, addig úgy tűnik, hogy egyes kreatív szakemberek számára az utolsó szikrát nyújtják egy forradalmi ötlethez. Ez utóbbi történt Mike Flanagannel, a Mise éjfélkor rendezőjével, akit éppen egy földrengés keltett fel álmából, ami után késztetést érzett Twitteren megosztani, hogy mégis milyen magvas gondolatok fogantak meg benne.

Hirdetés

A következőket írta tweetben: 

"Ma hajnalban egy földrengésre ébredtem, majd perceken keresztül csak ültem, és azon gondolkoztam, hogy nagyon szeretnék egy horrorfilmet rendezni a Star Wars univerzumban."

Nem telt bele sok időbe, hogy Flanagan posztját felkapják a rajongók, és többek között Mitch Dyer, a Star Wars: Battlefront írója is hozzátette, hogy már évtizedek óta szeretne egy ilyen történetet. Mondani sem kell, a vérszemet kapó fanatikusok még a Disneyt is bejelölték a válaszaikban, hogy mihamarabb utolérje az izgatottság híre a stúdiót, mely egyelőre nem nyilatkozott a témában.

Bár az új trilógia részei között megjelenő szóló filmekkel a Disney látszólag nyitottá vált a különböző zsánerek adaptálására, a Skywalker kora óta mély hallgatás jellemzi a stúdiót a franchise jövőbeli filmes projektjeit illetően. Mindenesetre a messzi-messzi galaxis elég tágnak tűnik ahhoz, hogy megférjen benne egy-két horrorba átcsúszó kaland is. Ti örülnétek, ha látványos fénykard párbajok helyett valami igazán félelmetes lény terrorizálná mondjuk a jawákat a Tatuinon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.