Hirdetés

Miként zajlik a Marvel Polgárháborúja?

|

A Marvel képregények egyik legérdekesebb története hamarosan a mozivásznakra költözik, ezért most összeszedtük nektek a legfontosabb tudnivalókat róla.

Hirdetés

Múlt héten igazi Marvel hírbomba robbant ránk, amit érdemes lesz kielemezni. Nem csupán az derült ki, hogy Robert Downey Jr. jelentős szerepet kaphat az Amerika Kapitány harmadik részében, de azt is megtudtuk, hogy ezzel a filmmel vezethetik fel a képregények egyik legsúlyosabb történetét, a Polgárháborút. Óh, nem tudod, hogy mi az a Polgárháború és miért van ekkora jelentősége? Semmi gond. Most megismerheted az események eredetét, a szereplőit, a végkifejletét és azt, hogy hogyan tud beépülni a Marvel Filmes Univerzumba.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.