Hirdetés

Miles Teller szívesen elvállalná a Top Gun: Maverick folytatását

|

Top Gun: Rooster címszó alatt már be is dobta az ötletet a stúdiónak.

Hirdetés

Ismét Tom Cruise vadászrepülőgépétől hangosak a mozik a Top Gun: Mavericknek hála, és az eddigi visszajelzések alapján a Paramount belenyúlt a tutiba, ami akár további folytatások kapuját is megnyithatja. És talán nem is kellene messzire menniük ahhoz, hogy ezt megvalósítsák, hiszen egy színész máris a Top Gun 3 ötletével házal náluk.

Hirdetés

Ez nem más, mint Miles Teller, aki a Maverickben Cruise korábbi pilótatársának a fiát alakítja, aki a Screen Rant kollégáinak árulta el, hogy már van is egy ötlete egy potenciális folytatáshoz.

"Szeretnék egy Top Gun: Rooster filmet. Már egy ideje házalok vele. Meglátjuk, mi lesz. Nem tudom. Szerintem érdekes. Természetesen Tomot már az első film után kérlelték, hogy készítsen egy folytatást. Azt hiszem, hogy ez az új film gyönyörűen tiszteleg az eredeti film előtt: lényegében lezárja a történet, de meglátjuk. Mindenesetre én elérhető vagyok."

A kritikai visszhang után a folytatás sorsa csak azon múlik, hogy mennyi néző lesz kíváncsi a filmre a mozikban. Ha a kritikánkra hallgattok, akkor Ti is a sötét vetítőtermekben csodáljátok meg Tom Cruise legújabb repülőgépes kalandját, mert erre tényleg érdemes mozijegyet váltani.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.