Hirdetés

Minden amit a Warcraft filmről eddig tudunk

|

A Blizzard által létrehozott Warcraft világot már évek óta próbálják vászonra vinni, és a folyamat már megannyi változtatást és rendezőt megélt. Most azonban bíztató irányba halad a film, itt vannak a legfontosabb tudnivalók.

Hirdetés

Minden jel szerint ez nem egy World of Warcraft adaptáció lesz, inkább az első Warcraft játékok történetéhez áll majd közelebb, a 90-es évek klasszikus stratégiáihoz. Ha mást nem is, ez teret fog adni a későbbi filmeknek arra, hogy a jelenleg futó játékbeli történeteket adoptálják.

A főhős úgy tűnik Khadgar lesz, egy fiatal konzul a Kirin Tor szenátusban, akik Dalaran városát irányítják. A történet elején, Khadgar egy nyomozást folytat a várost megrázó sorozatos bűncselekmények után, de ahogy haladunk előre, úgy az ő küldetése is túllép a város falain.


Aztán ott a mentora is, Medivh, egy mágus aki az emberiséget védelmezi a démonoktól. Johnny Deppet már akkor szóba hozták a szereppel amikor a filmet bejelentették és habár nem történt megerősítés, ő elképzelhető a szerepben. Ez nem olyan lenne mintha Gandalfot és Jack Sparrow kapitányt kereszteznénk, ő erkölcsileg egy sokkal komplexebb karakter, mint ahogyan az elsőre tűnik. Számíthatunk arra, hogy sok jelenet középpontjában fog állni.

Medivh vélhetőleg összetűzésbe fog kerülni Lotharral, Azeroth Oroszlánjával, a Királyi Hadsereg vezetőjével. Ő egy bátor, de talán egy csöppet túl merész férfi. Ha az arany középutat választják akkor A Szikla, vagyis Dwayne Johnson a legmegfelelőbb a szerepre, de Mark Strong is kellőképpen helyt tudna állni, és hozni a szükséges büszkeséget és karizmát.

Na és akkor ott van a király és a királyné, akiknek kulcs fontosságú a szerepük. Ismert, szerethető színészeket látnék szívesen ezekben a szerepekben.


Az Ork karakterekről még keveset tudunk, de egyértelműen rengeteg van belőlük, a történetük pedig össze fog fonódni Medivhével. Számíthatunk még törpökre, trollokra, elfekre különféle lényekre és lidércekre.

Az összeválogatott információk alapján ez a film nem akar megelégedni a már jól ismert és bevállt fantasy elemekkel, hanem mellette akar valami újat is mutatni, ami nagyszerű. És van is miből táplálkoznia, hiszen egy egész világ áll a rendelkezésére amiből kénye-kedve szerint válogathat. Hatalmas nevek gyűlnek össze, rengeteg mítikus termtmény lesz mindenütt, a varázslat pedig csak úgy folyik majd, valamint próféciákból és ősi ereklyékből sem lesz hiány.

Jones megígérte San Diegoban, hogy a Warcraft forgatása jövő év elején megkezdődik, amivel egy 2015-ös megjelenés egész barátinak tűnik. A művészek már biztosan dolgoznak a concept artokon amikből reméljük minnél előbb kapunk mi is némi ízelítőt. Sok Warcraftra számíthatunk az elkövetkező hónapokban és években.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.