Hirdetés

Minden amit a Warcraft filmről eddig tudunk

|

A Blizzard által létrehozott Warcraft világot már évek óta próbálják vászonra vinni, és a folyamat már megannyi változtatást és rendezőt megélt. Most azonban bíztató irányba halad a film, itt vannak a legfontosabb tudnivalók.

Hirdetés

A leglényegesebb kérdés az az, hogy miről is fog szólni Duncan Jones Warcraft mozija? Valószínűleg nem egy Human Paladin életét kísérjük végig aki a film végén eléri a 90-es szintet. Nyilván nem ilyesmire kell számítani. A Warcraft világa egy hatalmas, alaposan kidolgozott univerzum a maga történelmével és történeteivel, amelyek közül bőven lehet válogatni, hogy egy ütős filmet dobjanak össze. Úgy tűnik Jones épp azon van, hogy egy vérbeli fantasyt alkosson meg, hasonlóan John Millius Conanjéhez vagy A Gyűrűk Urához. Határozottan az a kardozós, varázslós film. Folyatatásért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.