Hirdetés

Mindenki láthatja majd az Oscarra jelölt magyar kisfilmet

|

Aki kimaradt volna eddig a jóból.

Hirdetés

Deák Kristóf immáron Oscar-jelöltként aposztrofált remekbe szabott kisjátékfilmjéről a korábbiakban már értekeztünk televíziós premierjét követően, most azonban végre az is megnézheti majd magának, aki eddig kimaradt volna belőle. Eztán reméljük a díjkiosztóig végre nyugodt szívvel kijelenthetjük azt, hogy MINDENKI látta a filmet. 

Hirdetés

És hogy hol? Mikor? Teljesen jogos a kérdés, a választ meg is adjuk: március 4-én a Cinemax fogja műsorára tűzni a Mindenkit, ami az egyik legesélyesebb jelöltként indul majd a megmérettetésen. A film sztorija a következőképpen néz ki: "Budapest a múlt század kilencvenes éveinek elején. A tízéves Zsófi új iskolába kerül. Az új suliban kezdetben minden idegen és furcsa a kislány számára. Szerencsére Zsófi hamarosan összebarátkozik Lizával, aki a legnépszerűbb lány az osztályban, és bekerül az iskola híres gyermekkórusába. A kórust Erika néni vezeti, akiről kiderül, nem is olyan kedves, mint amilyennek elsőre látszik, szereti megszégyeníteni a gyerekeket. A két lány összefog egymással, és szembeszáll Erika nénivel.

Mi a következőket mondtuk Deák Kristóf filmjéről egy pár hónapja:

Az "egységben az erő" örök érvényű, ám sokszor elfeledett mottóját maga előtt tartva azt mutatta meg, hogy a kirekesztő magatartásnak akármely formájáról beszélünk, elfogadott nem lehet és nem is kell, hogy legyen - ha összefogunk és küzdünk, akkor azonban eredményt érhetünk el.

Reméljük hát, hogy kedvet kaptatok a Mindenki-hez, ha más nem most, hogy az Akadémia is sikeresen felfigyelt rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.