Hirdetés

Mindennél jobb nagyfiúk

|

Chris Rock visszatér. És jön vele Adam Sandler, Kevin James, David Spade, Rob Schneider és Salma Hayek – vagyis készül a Nagyfiúk 2. (Grown Ups 2. hazai bemutató: 2013 nyara).

Hirdetés

Nem is csoda, hogy a filmesek a folytatás mellett döntöttek: Sandler már a forgatás idején azt mondta, hogy a sok év után újratalálkozó és egy hétvégét együtt lazuló figurák történetében rengeteg poénlehetőség maradt még kiaknázatlanul, arról nem is beszélve, hogy a Nagyfiúk nemcsak 2010 egyik legsikeresebb vígjátéka volt, hanem az USA egyik kedvenc komikusának máig legnagyobb bevételt hozó műve is: világszerte több mint 270 millió dollár bevételt hozott.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.