Hirdetés

Mindenütt Foxx

|

Rabszolgából elnök lesz: Amerikában ez is megtörténhet – persze csak a mozikban.

Hirdetés

És Foxx idén nyáron nem vesz ki szabadságot. A Variety című filmes szaklap híre szerint a Django befejezése után azon nyomban dolgozni kezd a világot legtöbbször elpusztító rendezővel, Roland Emmerich-hel, és az augusztust már a White House Down című akciófilm forgatásán tölti.
A történetben egy terrorszervezet emberei elfoglalják a Fehér Házat, és túszul ejtik a benne lévőket. A főhős a titkosszolgálat egy embere (Channing Tatum), akire az elnök megmentését bízták. A megmentendő elnököt valószínűleg Jamie Foxx alakítja majd.
A színészt komolyan érdekli a szerep, de a szerződést még nem írta alá – a tárgyalások azonban folynak, és Emmerich elszánt: Foxx-szal vagy nélküle, 2013 végére elpusztítja a Fehér Házat. /InterCom/

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.