Hirdetés

Premierdátumot kapott a Minyonok 2 és az Énekelj! 2 is

|

Kiderült, mikor érkezik a Minyonok, az Énekelj! és A kis kedvencek titkos élete második része.

Hirdetés

Több animációs filmjének is bemutató időpontot adott a Universal stúdió és az Illuminati Entertainment, így már tudjuk, hogy mikor érkezik a Minyonok 2, az Énekelj! és A kis kedvencek titkos élete folytatása is.

Hirdetés

A Minyonok 2-re és az Énekelj második részére egyaránt még legalább 3 évet kell várni. Az előbbi ugyanis 2020. július 3-án, míg utóbbi 2020. december 25-én érkezik csak a mozikba. A kis kedvencek titkos élete 2 pedig egy kicsit eltolódott, de még így is hamarabb jön, mint a már említett két animáció. Az eredeti 2018. július 13-i premierről ugyanis egy évet hátrébb csúszott, így csak 2019. július 3-án érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.