Hirdetés

Mission: Impossible 6 - biztosan elkészül a folytatás

|

Elvonultak a sötét fellegek a Mission: Impossible 6 egéről, Tom Cruise hatodszorra is Ethan Hunt bőrébe bújva teljesíthet egy lehetetlennek tűnő küldetést.

Hirdetés

Pár hete az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy a Mission: Impossible 6 forgatásának előkészületeit Tom Cruise miatt állította le a Paramount Pictures, ugyanis a kiadó és a színész képtelenek voltak megegyezni utóbbi gázsijában (a pontos részletek nem ismertek). 

Hirdetés

A The Hollywood Reporter legfrissebb értesülései szerint azonban sikerült megegyeznie a két félnek, ennek köszönhetően Tom Cruise természetesen megcsinálja a hatodik lehetetlen küldetést is, amelynek forgatása 2017 tavaszán kezdődhet meg Christopher McQuarrie (Mission: Impossible - Titkos nemzet, Jack Reacher, A holnap határa) vezényletével, a bemutató dátuma még nem ismert. Arról sajnos nincsenek információink, hogy Cruise, avagy a kiadó engedett-e az anyagiak terén, de ez talán nem is fontos a mi szemszögünkből. 

A Mission: Impossible 6-ban Rebecca Ferguson már biztosan visszatér a Titkos nemzet színészei közül, de nagy összegekben mernénk fogadni rá, hogy Jeremy Renner, Alec Baldwin, Simon Pegg és Ving Rhames is tiszteletüket teszik majd a folytatásban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.