Hirdetés

Mission: Impossible - Fantom Protokoll - Promó kép

|

A Paramount olyan promóciós képet adott ki a Mission Impossible - Fantom Protokoll-nak, amin Ethan Hunt (Tom Cruise) pont úgy feszít, mint a Prototype Alex Mercer-e miután tombolt. Vagy tévedek?

Hirdetés

A két ügynök mellett esélyt kap még Ving Rhames, Paula Patton, Josh Holloway, Simon Pegg és Tom Wilkinson is a bizonyításra. Érdekesség, hogy a szkriptbe J.J. Abrams is besegített, de az igazi forgatókönyvírói munkát a Josh Appelbaum - André Nemec (A kiválasztott, A harc törvénye, Fastlane, Alias, Happy Town, Life on Mars) páros vállalta. A direktori feladatokat A hihetetlen családot és a Lecsót is jegyző Brad Bird látja el. Hazai várható megjelenés: december 15. A kép kattintásra megnő!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.