Hirdetés

Mission: Impossible - Fantom Protokoll - Promó kép

|

A Paramount olyan promóciós képet adott ki a Mission Impossible - Fantom Protokoll-nak, amin Ethan Hunt (Tom Cruise) pont úgy feszít, mint a Prototype Alex Mercer-e miután tombolt. Vagy tévedek?

Hirdetés

Fogalmam sincs miért feszít minden Paramount által kiadott képen Tom Cruise, mikor másról sem szóltak korábban a hírek, csak hogy Jeremy Renner veszi át tőle a stafétabotot és rajta lesz a hangsúly már a Fantom Protokoll-ban is. Ezek szerint mégse. A történetben Ethan Hunt és társa (Jeremy Renner) ügynökségét gyanúba keveri egy terrortámadás, és nekik kell bebizonyítaniuk, hogy ártatlanok. Életbe lép a Fantom Protokoll...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.