Hirdetés

Nyerj páros belépőt a Mission: Impossible - Utóhatás premier előtti vetítésére! (Lezárva)

|

Augusztus 2-án mozikba kerül Tom Cruise új akciófilmje, amelyet éltetnek az első kritikák, így ha szeretnél páros belépőt nyerni a film premier előtti vetítésére, akkor játssz velünk!

Hirdetés

A szuperhősök és animációs karakterek uralta nyári időszakban kétségkívül jól fog esni egy kis összeesküvéssel megspékelt kémkedés, amit Tom Cruise akciósorozata, a Mission: Impossible széria garantál a legújabb epizóddal, az Utóhatással. Ezt a Titkos nemzetet is elkészítő Christopher McQuarrie írásában és rendezésében kapjuk meg a főszereplőn kívül olyan színészekkel a stábban, mint Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames, Rebecca Ferguson és Angela Bassett.

Hirdetés

A történet szerint Ethan Hunt és az IMF csapat néhány ismerős szövetségessel együtt versenyt fut az idővel egy balul elsült küldetés után, ami számunkra izgalmakkal teli szórakozást ígér. Ha szeretnétek már a premier előtt megnézni, hogy hőseink sikerrel járnak-e, akkor vegyetek részt a Puliwood és a UIP-Duna Film közös játékában, amelynek keretében öt páros belépőt sorsolunk ki a Mission: Impossible - Utóhatás premier előtti vetítésére azok között, akik július 30, azaz hétfő délig helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre: 

- Melyik az a szuperhősfilm, ami kapcsolódik Henry Cavill bajuszához?

a, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala

b, Az Igazság Ligája

c, Az acélember

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu-ra várjuk "Utóhatás" jeligével. A premier előtti vetítés 2018. augusztus 1-én, szerdán este lesz egy budapesti moziban. A nyertesekkel a kezdés pontos időpontját illetően felvesszük a kapcsolatot (kérjük, hogy csak olyan jelentkezzen, aki biztosan el tud menni a vetítésre!). A nyereményjátéknak NEM feltétele, de ha szeretnétek a továbbiakban is elsők között értesülni a játékainkról, érdemes követni a Facebook oldalunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.