Hirdetés

Modern kikacsintásokra érdemes számítani az élőszereplős Herkulesben

|

Joe Russo producer szerint egyszerre tisztelegnek majd az eredeti mese előtt és aktualizálják annak '90-es évekbeli beszólásait.

Hirdetés

A Disney egyelőre nem áll le a klasszikus meséinek élőszereplős adaptációival, aminek egy újabb fejezete lesz az 1997-es Herkules feldolgozása. A rendezői székbe azt a Guy Ritchie-t ültette be ismét a Mickey egeres stúdió, aki az Aladdinnal már egyszer belenyúlt a tutiba, és remélhetőleg ezt újra meg tudja csinálni a Herkulessel.

Hirdetés

Az eredeti mese szerelmesei persze joggal tanakodnak azon, hogy vajon hogyan lesz átültetve az a sok kikacsintás, a negyedik fal lebontása és az önreflektív elem az élőszereplős verzióba, melyre nemrég Joe Russo producer (a Bosszúállók társrendezője) adott megnyugtató választ a GamesRadar+-nak.

"Garantáltan tisztelegni fog az eredeti előtt, ám egy modern vetülete is lesz a filmnek. Anthony (Russo) és én azt imádjuk az eredeti filmben, hogy mennyire vicces és szubverzív. Úgy vélem, hogy pont ezt a humort igyekszünk megidézni a remake-ben is."

A fentiek alapján gyaníthatóan lesz pár kiszólás a korunk jelenére is, ahogy azt megtette az 1997-es változat is, ez pedig jó kiindulópont lehet a rajongók számára. Természetesen a végeredményről majd a megtekintést követően tudunk verdiktet mondani.

Ti várjátok Guy Ritchie Herkulesét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.