Hirdetés

Guy Ritchie rendezi az élőszereplős Herkules filmet

|

A Walt Disney és a rendező folytatják az Aladdin által kikövezett utat.

Hirdetés

Guy Ritchie sokáig volt a brit bűnügyi vígjátékok koronázatlan királya, ám hamarosan az élőszereplős Walt Disney-filmek zászlóvivőjeként is emlegethetjük. Ritchie 2019-ben hozta el nekünk a már húsvér emberekkel leforgatott Aladdint, aminek folytatását azóta már szintén elvállalta - igaz ez még odébb van, hiszen jelenleg 2025-ös megjelenési dátum van becélozva az IMDb szerint.

Hirdetés

Előtte azonban még egy klasszikus Disney mesét kelthet életre élőszereplőkkel Ritchie, mégpedig a már korábban is belengetett Herkulest, melyet a Russo-testvérek produkciós cége fog legyártani. A Walt Disney valószínűleg úgy volt vele, hogy az Aladdin milliárd dolláros bevételi sikeréhez nemcsak az alapanyag, hanem a rendező kiléte és stílusa is hozzájárult, és reményeik szerint valami hasonlóra lesznek képesek majd a Herkulessel is. Premierdátumról és színészekről még korai beszélni, de nagyon úgy tűnik, hogy Ritchie egyhamar nem szabadul a Walt Disney-től.

Szerintetek jó választás Ritchie a Herkules direktori székébe?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.