Hirdetés

Modern Warfare: Frozen Crossing

|

A címből sokaknak a Call of Duty ugorhat be (ők jó nyomon járnak), itt viszont most mégsem egy új Modern Warfare részről lesz szó, mivel ez az oldal nem a játékokkal foglalkozik, ám filmekkel annál inkább.

Hirdetés

 

Régóta készítenek játékosok, rajongók a számukra igen csak kedvelt játékból házilag készített videót. Valakik csak a játékból kiollózott jelenetekkel dolgoznak, mások pedig egyedi eszközökkel külön videókat szerkesztenek. Itt is ez utóbbi történt.

 

 

Egy kis csapat (nagy szakértelemmel) a Modern Warfare játék előtt szeretne tisztelegni filmjével, ami meg kell hagyni, néhol a profi filmes jeleneteket is képes megpiszkolni. Az egész 17 perces, két részes film költségvetése a készítők szerint 209.42 dollárba került és 3 nap alatt készült el.

 

A film teljes hosszában megtekinthető itt nálunk : 

 

 

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.