Hirdetés

Molnár Piroska kapja a CineFest életműdíját

|

A különleges tehetségű színművésznő munkásságát újabb díjjal ismeri el a magyar filmes szakma.

Hirdetés

Molnár Piroskát nemcsak a szakma, hanem a közönség sem engedi nyugdíjba vonulni. A mai napig azonnal igent mond filmes felkérésekre, sorozat- és szinkronszerepekre, valamint színházi előadásokra is, így minden platformon megmutathatja múlni nem akaró tehetségét. Munkásságát számtalan díjjal elismerték, viselheti a Nemzet Színésze címet, de megkapta a Kossuth- és a Jászai Mari-díjakat is az érdemes és kiváló művész.

Hirdetés

Gyűjteménye most egy újabb szoborral gazdagodik, ugyanis a 18. alkalommal megrendezésre kerülő Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválon, a CineFesten veheti át életműdíját, melyet a fesztivál szervezői adományoznak Molnár Piroskának. Az életműdíjat a CineFest szeptember 9-i nyitógáláján személyesen veszi át - írja a fesztivál honlapja.

Molnár Piroska a díj mellett új filmje, a Magyar hangja... című dokumentumfilm miatt is érdekelt a fesztiválon. Csapó András alkotása a magyar szinkront mutatja be a nagyközönségnek, méghozzá azoknak a színészeknek a segítségével, akik hozzájárultak, hogy a magyar változatok emberek százezreinek tegyék élvezetessé a filmezést.

Molnár Piroskát jelenleg az RTL Klubon futó a Keresztanyuban láthatjuk, melynek negyedik és egyben utolsó évada július 25-én indul.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.