Hirdetés

A Karib-tenger kalózai közkedvelt karaktere lesz a nyári MondoCon díszvendége

|

Nem akárki teszi tiszteletét nyáron Budapesten.

Hirdetés

2008 óta kerül megrendezésre Budapesten a MondoCon, mely kezdetben még csak az anime és a manga szerelmeseit igyekezett megszólítani, mára már azonban egy ízig-vérig geek-rendezvénnyé nőtte ki magát, ahol a nyugati képregények, Marvel filmek, fantasy, sci-fi, TV-sorozatok rajongói mind mind megtalálják a nekik tetsző szórakozást. Bár a tavaszi rendezvény (április 11-12.) közelebb van, a szervezők már gőzerővel dolgoznak a nyári MondoCon szervezésén is, melynek nem akárki lesz a sztárvendége.

Hirdetés

Hosszas egyeztetés után a tegnapi nap folyamán ugyanis hivatalossá vált, hogy a július 11-én és 12-én esedékes rendezvény meghívott vendége nem más lesz, mint A Karib-tenger kalózai-széria egyik közkedvelt karakterét, Mr. Gibbset életre keltő Kevin McNally. A színész az alábbi Facebook-videóban köszönt be a rajongóknak, melyben elárulta, hogy július első felében bizony vele is találkozhatnak majd a rendezvényre kilátogatók és dedikáltathatnak, fotózkodhatnak. 

Ti kilátogattok majd az eseményre?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.